Over Bmarine

De sloep- en motorbotenspecialist

De Sloepenmarkt is hét adres in Nederland voor jonge sloepen en motorboten. We hebben zowel traditionele open- en Cabin-sloepen en luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter. In onze verwarmde showroom staat altijd een héél groot aanbod jonge kwaliteitsboten voor u klaar. Onze sloepen en motorboten zijn gemiddeld niet ouder dan tien jaar. En heel belangrijk: ze zijn professioneel onderhouden in onze eigen full service werkplaats. 

Sloepen in de genen

Watersporters in hart en nieren. Zo mogen wij onszelf wel omschrijven. ‘Wij’, dat zijn Henk en Bart van den Berg. Vader en zoon. Wij hebben dezelfde passie voor de watersport . Het zit kennelijk in de genen. Als familiebedrijf doen we de dingen graag méér dan goed. Dat geldt voor ons aanbod kwaliteitsboten. Maar ook voor alles rondom uw sloep of motorboot. Zoals onderhoud en reparaties, winterstalling, financiering en verzekering. Als watersportliefhebbers vinden we vooral ook de funfactor belangrijk. Varen met uw boot is immers puur plezier. In diezelfde plezierige, ongedwongen watersportsfeer verwelkomen we u graag in onze showroom. De koffie staat altijd klaar!

Geschiedenis in ‘t kort

De Sloepenmarkt werd in 2006 opgericht in een kleine, ó zo gezellige watersportloods in Terherne. De groei zat er al direct in. Al in 2008 verhuisden we naar een grotere locatie in Terherne. Sinds 2011 zijn we gehuisvest in onze grote nieuwbouwlocatie in Grou. Hier hebben we een showroomoppervlak van 2.600 m2 en een eigen haven met 26 ligplaatsen voorzien van water, electriciteit en steigers.

Zekerheid dat ’t goed zit

Sloep en motorboot eigenaren komen vaak nog jarenlang bij ons terug. Sommigen zijn inmiddels toe aan hun derde boot. Een kwestie van ouderwets vertrouwen. En dat is precies wat we willen uitstralen. Wanneer u een gebruikte sloepof motorboot koopt bij de Sloepenmarkt, weet u zeker dat ‘t goed zit. Dat we onze afspraken altijd correct nakomen. En dat we u een kwaliteitsboot met garantie leveren. In uitstekende technische staat. En goed voor jarenlang eindeloos vaarplezier. Komt u gewoon eens langs in het gezellige watersportdorp Grou! Een afspraak is bij ons niet nodig. De Sloepenmarkt is zes dagen per week open.