Boot verkopen?

Ervaren bemiddelaar

Succesvol uw sloep of motorboot verkopen? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door de Sloepenmarkt. Wij vinden vrijwel altijd een koper. De Sloepenmarkt heeft jarenlange ervaring en vele contacten in de wereld van sloepen en motorboten. Vooraf hoeft u niets te betalen en heeft u recht op 3 maanden gratis ligplaats. U betaalt pas provisie nadat uw boot is verkocht. Kijk, dat is de Sloepenmarkt. Betrouwbaar, actief en deskundig.

Zo werkt de Sloepenmarkt

Alles begint met een goed persoonlijk gesprek. We maken een afspraak om uw sloep of motorboot met eigen ogen te beoordelen. Vervolgens maken we een vrijblijvende taxatie. U krijgt dan een verkoopvoorstel op basis van no cure no pay. Ofwel: niet verkocht, dan ook geen kosten. Gaat u akkoord, dan starten we de verkoop. We halen uw boot kosteloos bij u op in heel Nederland.

Actieve marketing

De Sloepenmarkt bereikt een heel groot en breed publiek. We plaatsen uw boot op onze eigen website en op drukbezochte occasion websites in binnen- en buitenland. Zo’n 20% van onze kopers komt namelijk uit het buitenland. Voor extra verkoopkracht houden we jaarlijks showroomevenementen. De Sloepenmarkt doet bovendien aan inruil. Zo trekken we nog meer potentiële kopers. En dat is gunstig voor uw verkoopkansen.

Gecertificeerd taxateur 

De Sloepenmarkt kent de sloepen- en motorbotenmarkt als haar broekzak. Als gecertificeerd taxateur gaan wij altijd voor een reële prijs. Dit is cruciaal voor een succesvolle verkoop. De Sloepenmarkt staat voor een glasheldere financiële afwikkeling. Onze financiele afhandelingen lopen via een derdenrekening. De Sloepenmarkt helpt u graag met taxaties ingeval van:

  • Aankoop
  • Financiering
  • Verzekering
  • Boedelscheiding
  • Overlijden.

Vraag om vrijblijvende taxatie

Bootgegevens

Persoonlijke gegevens