Wat maakt de Sloepenmarkt zo bijzonder?

Dé Specialist

De Sloepenmarkt is het specialistische adres voor traditionele open en Cabin sloepen en motorboten. Zeiljachten en speedboten zult u bij ons niet aantreffen. Wij bestaan ruim tien jaar en kennen de markt van sloepen en motorboten als onze broekzak. Onze scheepsmonteurs zijn bekend met vrijwel elk merk en type.

Zeker en betrouwbaar

De Sloepenmarkt is een familiebedrijf. Wij houden nog van ‘ouderwets’ wederzijds vertrouwen en van afspraak is afspraak. U vindt bij ons uitsluitend kwaliteitsboten in uitstekende technische staat en met garantie. Sloepen en motorboten die uitblinken zijn voorzien van het Top Line keurmerk. Bij de Sloepenmarkt weet u dat ‘t goed zit. 

2600 m2 showroom

Weer of geen weer, in onze moderne showroom is het altijd plezierig boten kijken. De showroom is overdekt en verwarmd. U vindt er een groot aanbod jonge sloepen en motorboten in vele prijsklassen. Er is wifi en de koffie en thee staan voor u klaar.

Altijd een ruim aanbod

De Sloepenmarkt heeft altijd een ruim aanbod aan jonge sloepen en motorboten. Van traditionele open en Cabin sloepen tot luxe motorboten voor langere tochten. Al onze boten staan in onze verwarmde, 2.600 m2 grote showroom.

Aankoop en inruil

De Sloepenmarkt verkoopt niet alleen. We doen ook aan inruil en aankoop. Zo houden we een levendige handel en een steeds wisselend aanbod. Komt u dus vooral eens langs als u uw eigen sloep of motorboot wilt verkopen. Of stuur een mail. Wij zijn altijd op zoek naar jonge, goed onderhouden sloepen en motorboten.

Fullservice werkplaats

De Sloepenmarkt is de specialist in onderhoud en reparaties van sloepen en motorboten. Ook als uw boot niet bij ons is gekocht, bent u welkom. Onze monteurs kennen vrijwel elk merk en type. We hebben een moderne werkplaats met alle faciliteiten. Zowel voor regulier onderhoud en pechservice als alle vormen van refit. De Sloepenmarkt verzorgt het transport van uw boot door heel Nederland.

Financieren en verzekeren

De Sloepenmarkt biedt een brede service rondom uw sloep of motorboot. Dat geldt ook voor de financiering en verzekering. Wij werken veel samen met betrouwbare en solide partners. Graag brengen wij u met hen in contact. Wij werken samen met de volgende partijen: