Lente Event 2016

Na een succesvolle primeur in 2015, gaan we dit jaar de 2e editie van het Lente Event  organiseren. In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 mei willen wij U hét watersportgevoel laten ervaren en beleven. Wij zorgen deze dagen voor een extra gezellige maritieme sfeer in onze showroom,  buiten op het terrein en op het water. Wij zorgen voor een groot en divers  aanbod van mooie jonge sloepen en motorboten, ambachtelijke hapjes en drankjes, entertainment  en muzikale gezelligheid. En in het bijzonder, vieren wij graag samen met u ons 10 jarig bestaan. Wat mag u verwachten deze 2 dagen?

Sloepen & Motorboten
In onze showroom met een divers aanbod van gebruikte Sloepen en Motorboten kunt u op uw gemak de boten ervaren en beleven.  Wij brengen een kopje koffie aan boord en onze verkoopadviseurs nemen rustig de tijd om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden.  Ook in de werkplaats laten we graag aan u zien wat wij voor uw boot kunnen betekenen als het gaat om onderhoud en reparaties.

Mooie auto’s & campers
Op het water vertoeven is fijn, maar een auto of camper is ook interessant! ABD Renault staat op het terrein met een aantal van zijn modellen. Zij wonnen maar liefst 7 keer de Dealer of the Year award, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten! We zien ze steeds meer op de weg, de camper.  Bent u ook zo nieuwsgierig hoe dat er van binnen uit ziet? Bakker Campers nodigt u uit om een kijkje te nemen. Bakker Campers al méér dan 20 jaar veelzijdig, veilig en vertrouwd.

Er op uit op het water
Het genootschap ‘De Daemes op de golven & De Heeren op het water’ zijn beide dagen aanwezig met een grote stand om de gasten te laten beleven in vorm en beeld wat het gevoel op het water nu eigenlijk is. Hun platform biedt de mogelijkheid om sloepvaarders hun watersportervaringen en verhalen met elkaar te delen. Gedurende het weekend vaart onze promosloep een ‘rondje Grou’.  Hiermee kunt u  het pitoreske Grou  beleven vanaf het water.

Culinair
Bij het echte watersportgevoel hoort ook een culinaire proeverij!  De gasten kunnen ervaren hoe paling op ambachtelijke wijze gerookt wordt en mogen het uiteraard ook zelf proeven.  En om het af te maken zorgt De Silershop voor een passende wijn of kruidenbitter. Dat wordt smullen!

Nautisch
In de showroom tussen de boten komt  u terecht in de  gezelligste ‘Nautische winkelstraat’ van Friesland.  Hier staan diverse ondernemers uit de omgeving die allemaal een link hebben met de watersport en geven u graag tips & tricks over het onderhoud van uw boot en ze showen u graag de laatste trends op het gebied van Nautische lifestyle. Kijk hieronder welke bedrijven allemaal aanwezig zijn.

Buitenleven
Om dit alles even op u in te laten werken, kunt u even relaxen in de één van de prachtige tuinsets van Werpsterhoeke tuinmeubelen.  Neemt u dan gerust ook even een ambachtelijk schepijsje van Puur. Voor de kids staat er een luchtkussen waar ze lekker hun energie in kwijt kunnen.

Tot 7 of 8 mei in  Grou!

 

Graag stellen wij de deelnemende bedrijven aan u voor: