Uitnodiging Oudejaarsshow Bmarine 2018

Ambachtelijke oliebollen & appelflappen, warme chocolademelk & glühwein, een watersportfotowedstrijd, het vertrek van Henk van den Berg na 12 jaar en een spectaculaire eindejaarsaanbieding: zorg dat u erbij bent!

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december van 10:00 tot 17:00 bent u uitgenodigd voor Dé Oudejaarsshow van Bmarine in Grou. Tijd om samen gezellig het jaar af te sluiten met een hapje en een drankje en waar de tijd en ruimte is om de leukste herinneringen van afgelopen jaar op te halen.

Het einde van het jaar 2018 is in zicht én wat was het een bijzonder jaar. Het begon al met een goed voorjaar en toen wisten we nog niet eens dat ons zo’n prachtige, bijna mediterrane zomer stond te wachten. Door de mooie zomeravonden konden we onze dagen op het water nog langer maken en met een goed gezelschap de ondergaande zon bewonderen.

Bmarine’s beste watersportfoto 2018

Graag zouden wij samen met u dit soort zomerse watersport belevenissen willen delen. Hoe heeft  u afgelopen zomer beleefd? En wat zijn de mooiste plekken waar u heeft gevaren? Stuur uw mooiste watersportfoto naar info@bmarine.nl.  Wij zullen vervolgens de moeilijke taak op ons nemen om één van de foto’s tot Bmarine’s beste watersportfoto 2018 te bekronen. De maker van de foto krijgt een mooi oudejaarsverassingspakket van ons.

Alle antwoorden op vragen over boten

Op deze dagen staan wij met ons gehele team klaar om u van alle informatie te voorzien. Dit kunnen vragen zijn over een specifieke sloep of motorboot, of vragen over het verkopen van uw eigen boot. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Het aanbod van jonge gebruikte sloepen en motorboten is op dit moment groot en divers. Er wordt ondertussen in de werkplaats nog hard doorgewerkt om nieuwe jong gebruikte boten verkoop klaar te maken.

Afscheid Henk van den Berg

Henk zal na maar liefst 12 jaar samen met Bart te hebben gewerkt aan dit mooie bedrijf zijn werkzaamheden neerleggen. Hij mag met pensioen en deze is welverdiend! Graag willen wij hier bij stilstaan en Henk in het zonnetje zetten. Voor de mensen die hem graag nog even persoonlijk willen spreken kan dat op vrijdagmiddag 28 december, Henk is dan aanwezig van 13.00 – 16.00 uur in Grou.

Uw boot verkopen?

U ontvangt gratis Permanon behandeling of gratis transport. Lees meer informatie over het verkopen van uw boot.

Boot actie:

Snelvarende Makma Caribbean 31 in een bijzondere uitvoering. Af te sluiten kajuit met binnenbesturing en twee vaste bedden.
Van: € 79.500 - Nu: € 69.500
Bekijk alle specificaties van deze fantastische boot.

Namens het gehele Bmarine team wensen wij iedereen een voorspoedig en gezond 2019!