Uitnodiging Open Huis 2017


Wij nodigen u graag uit voor ons Open Huis op zaterdag 9 en zondag 10 september. U bent deze dagen tussen 10:00 en 17:00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje om ons uitgebreide aanbod sloepen en motorboten te komen bezichtigen.

Sloepen- en Motorbotenmarkt

De oplettende bezoeker was het al een tijdje opgevallen. Naast sloepen bieden wij ook steeds meer motorboten aan. Met de toevoeging van Motorbotenmarkt aan onze naam en het activeren van de website www.motorbotenmarkt.nl willen wij dit segment schepen actiever oppakken. De naam Sloepenmarkt dekt niet helemaal de lading en op deze manier hopen wij mee te mogen groeien met onze trouwe klanten en willen wij tegelijk het aanbod verruimen. Uiteraard blijft u bij ons jonge en kwalitatief hoogwaardige eerlijke schepen vinden. Voor meer informatie: www.motorbotenmarkt.nl.

Importeur Seafaring Yachts

Per 1 juli is de Sloepen- en Motorbotenmarkt exclusief importeur van het merk Seafaring Yachts geworden voor de Benelux. Deze moderne kwalitatief hoogwaardige Eco cruiser biedt naast zijn schitterende panorama view salon een zee van ruimte. In het tweede kwartaal van 2018 zal ook het 2e model de Seafaring 33 worden geïntroduceerd. De Seafaring 44 is ook tijdens ons Open Huis te bewonderen. Meer informatie vindt u op onze website www.seafaring.nl.