Terugblik Oudejaarsshow 2018

Wauw! Wat hebben we genoten van Dé Oudejaarsshow 2018 in Grou. Het goede weer heeft vast geholpen want het was gezellig druk. Er was veel belangstelling voor Henk, die na 12 jaar zijn werkzaamheden neerlegt voor een welverdiend pensioen.

Fijn om te zien dat iedereen zich goed vermaakte. Onze gasten genoten van elkaars gezelschap onder het genot van een hapje en een drankje en spraken naast met ons ook gezellig met elkaar. Leuk om verhalen te horen over de gemaakte tochten dit jaar en over plannen in de toekomst. Dit maakt het voor ons de moeite waard om de Oudejaarsshow ieder jaar te organiseren!

We hebben diverse inzendingen gekregen voor de Bmarine Beste Watersportfotowedstrijd 2018. We hebben een aantal inzendingen naast elkaar gezet:

De winnaars van de Bmarine’s Beste Watersportfoto 2018 zijn geworden:  Familie Detmar uit Amsterdam. Gefeliciteerd! We willen iedereen die een foto heeft ingestuurd bedanken voor de deelname. We hopen volgend jaar weer foto’s te ontvangen van watersportmomenten die komen gaan in 2019.

Wij willen u bedanken voor de goede contacten in 2018 en wij wensen u een voorspoedig en gezond 2019!