Terugblik Lente Event 2017

Hoe verliep het Lente Event dit jaar? Op zaterdag 20 & zondag 21 mei jongsleden hebben wij er hopelijk samen met u weer twee leuke dagen van gemaakt.

Veel bekende maar ook nieuwe gezichten

Het is altijd weer leuk om onze vaste klanten terug te zien tijdens het Lente Event en de tijd te nemen om bij te praten. Naast het terugzien van onze vaste klanten hebben we dit jaar kennis gemaakt met veel nieuwe gezichten. Gezelligheid heeft ook dit jaar weer de boventoon gevoerd!

Rondleiding door ons bedrijf

Het blijft leuk om mensen een rondleiding te mogen geven door ons bedrijf, vooral wanneer er met zoveel enthousiasme op gereageerd wordt. Een bezoekje aan onze werkplaats en winterstalling kwam daarbij ook aan bod. Wij hebben met veel plezier verteld over ons bedrijf en ons gevarieerde aanbod van jonge sloepen en motorboten.

Schepijs voor jong en oud

Zelf zijn wij echte liefhebbers van het ambachtelijke schepijs van Puur. Tijdens het Lente Event hebben wij samen met onze klanten en vaak hun (klein) kinderen, weer lekker kunnen genieten. Ook het springkussen werd volop benut.

Vragen?

Mocht u nou toch nog vergeten zijn een bepaalde vraag te stellen, of schoot er nadertijd nog een vraag te binnen? Laat het ons dan weten. Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch op: +31 (0) 566 68 88 16 of stuur een mail naar: info@sloepenmarkt.nl.

Namens het gehele Sloepenmarkt team willen wij iedereen bedanken voor hun komst en hopelijk tot volgend jaar!