Sloepen en motorboten website update!

Sloepen en motorboten koop je natuurlijk bij de Sloepenmarkt in Grou. We hebben al ruim 10 jaar ervaring in de verkoop en inkoop van sloepen en motorboten en we kunnen daar goed en eerlijk in adviseren. We laten ons aanbod al een tijdje online zien en we kregen wel eens de opmerking dat het lijkt alsof we maar een aantal boten op voorraad hebben. Ken je de Sloepenmarkt dan weet je dat we een showroom van 2600m2 hebben en dat we een zeer ruim en divers aanbod hebben, bestaande uit sloepen en motorboten. 

We hechten veel waarde aan de feedback die wij krijgen en proberen daar in overleg met elkaar altijd iets mee te doen. We hebben daarom een aantal aanpassingen aan de website gemaakt waardoor het leuker wordt de website te bezoeken:

Carrousel met sloepen en motorboten op de homepagina

Om je een beter beeld te geven van ons volledige aanbod met sloepen en motorboten, hebben we de homepagina uitgebreid met een carrousel. Je kunt hier door de laatste boten scrollen.

Wie zijn die mensen van de Sloepenmarkt eigenlijk?

We hebben wel een leuke video op onze homepagina, maar we kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar wie je allemaal kunt tegenkomen als je bij ons op bezoek bent. We hebben foto's van ons team toegevoegd op een nieuwe pagina met onze medewerkers.

Blogjes, video's en social media

We zullen je vanaf nu wat meer inside information geven over wat we eigenlijk allemaal doen. We zijn vaak erg druk tijdens het seizoen met het opnemen van telefoontjes en om ervoor te zorgen dat niemand iets ontbreekt. Berend (zie onze medewerkers pagina) gaat dat filmen, fotograferen en op onze website plaatsen zodat je kunt zien hoe leuk het is om bij ons te werken. Wees gerust; het zal geen reallife soap worden maar we hopen je wat te kunnen laten zien van onze en jouw watersport passie! Daarnaast zullen we ook proberen vragen te beantwoorden die we regelmatig krijgen over het opvouwen van een boottent bijvoorbeeld.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een sloep of motorboot? Neem dan gerust contact met ons op!