Open Huis 2018, laat u rondleiden door ons familiebedrijf

Graag nodigen wij u uit voor ons Open Huis op zaterdag 15 en zondag 16 september. U bent deze dagen tussen 10:00 uur en 17:00 van harte welkom.

Bmarine is niet zomaar een verkoper van boten - wij hebben passie voor boten. Dat voelt u aan alles en wij zouden het leuk vinden om dit gevoel bij u over te brengen. Ook als u al een keer bent geweest zult u verrast worden door de werkzaamheden die wij op ons terrein hebben verricht.

Tijdens ons Open Huis 2018 leiden wij mensen rond in ons familiebedrijf. Wij beschikken over een showroom van 2600m2, grote verwarmde winterstalling, een werkplaats en zelfs een eigen 'jachthaventje' die dit jaar volledig vernieuwd is. Ons uitgebreide assortiment jonge sloepen en motorboten zullen mooi worden uitgestald, zodat u ook hier van kunt genieten. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt met lekkere hapjes en drankjes.

Met de Seafaring 44 Coupé nemen wij deel aan de HISWA te water in Lelystad van woensdag 5 tot en met zondag 9 september. Wij zijn blij te kunnen mededelen dat de Seafaring 36 komend voorjaar leverbaar is en zal worden gepresenteerd tijdens BOOT Düsseldorf. Heeft u zelf of een kennis interesse in Seafaring Yachts? Dan leest u meer op onze website van Seafaring Yachts.

De meesten van u moeten er nog niet aan denken maar toch staat het alweer voor de deur: de winterstalling van uw boot. Mocht u nog een plekje zoeken, informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Naast winterberging hebben wij een werkplaats met vakkundige mensen die de meeste uiteenlopende werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Uw boot verkopen?

Wij zijn dringend op zoek naar nieuw aanbod van jong gebruikte sloepen en motorboten. Mocht u de mogelijkheden van verkoop voor uw boot willen bespreken, aarzel dan niet en bel ons of vul ons verkoopformulier in voor vrijblijvende informatie.