Lente Event 2018

In mei 2018 vieren we alweer het 4e Lente Event van de Sloepenmarkt. Hét evenement waar u het watersportgevoel kunt beleven en  ervaren. Het Lente Event is op zaterdag 26 en zondag 27 mei van 10.00 – 17.00 uur.

Sloepen & Motorboten
Onze showroom is helemaal up-to-date gemaakt voor het aangebroken seizoen. We hebben een gevarieerd aanbod van traditionele open- en cabin-sloepen en luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter.

Stap aan boord en ervaar wat de boot met u doet. Bent u zoek naar comfort of juist meer luxe aan boord? Ervaar de diversiteit van wat wij u te bieden hebben. Ons gehele verkoopteam is aanwezig om u bij te praten over de huidige ontwikkelingen op het gebied van sloepen en motorboten.

Bmarine
Dit jaar is het Lente Event extra speciaal. Want wij presenteren vanaf dat moment officieel onze nieuwe naam aan de buitenwereld. Deze stap is heel bijzonder voor ons, en zelfs een beetje spannend! Tijdens het Lente Event hebben we een ‘Bmarine huiskamer’ ingericht om samen met u te praten over deze bijzondere stap in onze bedrijfsvoering.

Music | Drinks & Bites & Ice
Naast al dat moois in onze showroom, verwennen wij u graag met vers bereide lekkernijen van de BBQ. Te samen met een goed wijntje en een muziekje op de achtergrond kunt u even alles op u in laten werken. En wilt u een ijsje na? Geen probleem, want ook dit jaar hebben wij weer diverse smaken ambachtelijk ijs van PUUR.

Kids
Ook de (klein)kinderen zijn uiteraard van harte welkom.
Limonade, onbeperkt ijsjes eten en jumpen op het springkussen!