Lente Event 2017

Inmiddels organiseren wij het Lente Event voor het derde jaar op rij. Een event waarbij wij ook dit jaar weer onze trouwe klantenkring in de watten leggen tijdens een (hopelijk) zonnig weekend. We nodigen u en uw gezin hier graag van harte voor uit!

Ervaar de watersport

In onze overdekte showroom ligt weer een gevarieerd aanbod van jonge gebruikte (cabin)sloepen en motorboten. U kunt in ieder boot stappen om de comfort van de boot te ervaren. Wij brengen graag uw kopje koffie aan boord zodat u even alle tijd kunt nemen om te beleven wat de boot met u doet.  

Gezelligheid

Net zoals voorgaande jaren wordt het een gezellig weekend waarbij U centraal staat. Voor de koffie wordt gezorgd, maar ook een lekker borreltje met hartige hapjes staan voor u klaar. Voor de jonge kids hebben we een springkussen en is PUUR er weer bij met ambachtelijk schepijs waar jong en oud van kan genieten.

Geen vraag te gek!

Juist dit weekend staan we met het complete team tot uw dienst. We gaan graag met u in gesprek over het aanschaffen van een nieuwe boot of het verkopen van uw boot. Ook inruilen van uw boot behoort tot de mogelijkheden en dat hoeft niet perse een sloep of motorboot te zijn.

Ook laten wij graag zien wat wij hier bij de Sloepenmarkt nog meer voor u kunnen betekenen. U kunt een kijkje nemen in onze professionele werkplaats en wij laten graag onze winterstalling loods zien.

Wanneer is het?

Het Lente Event 2017 zal plaatsvinden bij ons in Grou op zaterdag 20 & zondag 21 mei 2017 vanaf 10:00u. Dit valt tegelijk met de opening Watersportseizoen in Grou. Ook erg gezellig!

Heeft u specifieke vragen die u al graag van te voren wilt stellen, dat kan via ons contactformulier.

Adres & routeomschrijving

De Sloepenmarkt
Singel 12
9001 XP Grou

E-mail: info@sloepenmarkt.nl
Telefoon: +31(0) 566 68 88 16

Bekijk een routeomschrijving naar De Sloepenmarkt via Google Maps.