Aankomende evenementen

De lente is weer begonnen! De donkere avonden zijn weer verleden tijd, de zon laat zich steeds meer zien en we mogen weer genieten van de lange avonden. Dat betekent dat het watersportseizoen steeds dichterbij komt! En laten wij nu het watersportseizoen eens heel goed beginnen met twee leuke evenementen.

Motorboot Sneek

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april vindt Motorboot Sneek plaats. Dit is een unieke botenshow in Sneek. En wij zijn hierbij aanwezig met de Seafaring 44!

Wij liggen bij Gastwerf Brandsma met de Seafaring 44. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in dit prachtige ruime schip. Ook vertellen wij graag over de compactere Seafaring 34 die wij medio juni in Nederland introduceren.

Boot Grou

Op zaterdag 13 april van 10.00 – 17.00 uur organiseren we samen met een 20-tal andere watersport bedrijven een open route, genaamd Boot Grou. Deze dag zetten wij allemaal de deur speciaal voor u open en bieden u zo een uniek kijkje achter de schermen.

U kunt met de auto uw route uitstippelen of u laat uw auto staan en maakt gebruik van de mogelijkheden over het water, die u worden aangeboden. 

Boot Grou is goed te combineren met de opening van het watersport seizoen. Het hele weekend zijn er diverse feestelijke activiteiten in en rondom het centrum van ons gezellige watersportdorp Grou.

Voor in uw agenda: het Lente Event van Bmarine

2e Paasdag geopend van 10.00 – 17.00 uur - Het Bmarine Lente Event vieren we zaterdag 25 en zondag 26 mei van 10.00 – 17.00 uur.