Boot verkopen?

Wilt u uw boot verkopen? Bmarine, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Sloepenmarkt, de Motorbotenmarkt en Seafaring Yachts helpt u graag met het verkopen van uw boot. U kunt uw boot verkopen op verschillende manieren:

  • U verkoopt uw boot aan ons
  • Wij bemiddelen bij de verkoop van uw boot

De voordelen om uw boot te verkopen via Bmarine:

  • Wij hebben vele contacten om uw boot te verkopen
  • Wij vinden vrijwel altijd een koper
  • Jaren lange ervaring in het verkopen van boten
  • Uw boot wordt verkocht via onze website en op een drukbezochte occasion websites in binnen- en buitenland (20% van de kopers komt uit het buitenland)
  • Uw boot wordt onder de aandacht gebracht op onze social media kanalen
  • Geïnteresseerden kunnen uw boot in onze overdekte en verwarmde showroom bekijken en worden daarbij geholpen door vakkundige verkopers
  • Wij hebben de mogelijkheid om in te ruilen, hierdoor kunnen de verkoopkansen toenemen. Potentiele kopers hebben de mogelijkheid om hun boot in te ruilen en hoeven die niet eerst te verkopen.
  • Doordat wij beschikken over een full service werkplaats kan uw boot bij ons gepoetst en verkoop klaar gemaakt worden.

Wij verkopen sloepen en (grotere) motorboten

Bmarine heeft ervaring met het verkopen van sloepen en (grotere) motorboten. Dit betekent dat ongeacht of u een sloep of motorboot heeft, u uw boot via ons kunt verkopen. Wij werken op basis van No Cure No Pay. U hoeft vooraf niets te betalen en u heeft daarbij recht op 3 maanden gratis ligplaats. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw boot en zetten daar ons grote netwerk bij in. In ons netwerk vinden wij vrijwel altijd een koper. Onze commissie voor deze dienstverlening verrekenen we met de verkoopprijs.

Goede prijs voor uw boot

Gaat u uw boot verkopen, dan wilt u daar de best mogelijke prijs voor krijgen. Dat vinden wij ook. Als gecertificeerd taxateur gaan wij altijd voor een reële prijs. Dit is cruciaal bij de verkoop van uw boot. Wat u ontvangt als uw boot is verkocht, wat onze commissie daarin is en de verdere financiële afwikkeling van het verkopen van uw boot wordt van te voren met u afgestemd. De overboekingen gaan altijd via een derdenrekening zodat u geen risico loopt. U weet voorafgaande van de verkoop van uw boot precies waar u aan toe bent.

Over Bmarine

Bmarine (voorheen Sloepenmarkt) heeft zich in de botenmarkt de afgelopen jaren flink bewezen. Wij hebben passie voor boten en dat merkt u in alles. Wij zijn erg actief op internet en hebben een fysieke verkooplocatie in Grou. Onze locatie beschikt onder andere over een 2600m2 showroom, verwarmde winterstalling en eigen jachthaven met alle faciliteiten van dien. Uiterlijke en technische mankementen kunnen wij adequaat oplossen in onze werkplaats waar ervaren en vakkundig personeel aanwezig is. Dit kan van pas komen als uw boot voorafgaande van de verkoop nog net iets mooier kan.

Kiest u ervoor om uw boot via ons te verkopen, dan kiest u voor een volwassen en ervaren verkoopbemiddelaar.

Vraag om vrijblijvende taxatie

Bootgegevens

Persoonlijke gegevens