Lotte van den Berg

Mijn naam is Lotte van den Berg (vrouw van Bart) en ik ben werkzaam bij de Sloepenmarkt sinds maart 2014. Nadat ons 2e kindje is geboren ben ik bij de Sloepenmarkt gaan werken. Hier heb ik een aantal taken van mijn schoonvader over genomen zodat hij zich meer op de inkoop van boten kon richten. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële en personele administratie. Ook houd ik mij bezig met diverse marketingactiviteiten en het organiseren van events voor de Sloepenmarkt.

Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden zijn erg divers en dat vind ik zo leuk aan mijn baan. Van het verwerken van inkoopfacturen, urenregistratie van het personeel monitoren, maandcijfers opmaken en dit analyseren samen met het management tot aan het organiseren van diverse events gedurende het jaar.

Hiervoor heb ik ook in de recreatieve sector gewerkt en daar heb ik enorm veel plezier in.  Werken in een omgeving waar klanten  met hun vrijetijdsbesteding bezig zijn, hoe leuk is dat! En dan heb ik ook nog een kantoor met een prachtig uitzicht op het water. Zelf vertoef ik ook graag op het water, want een paar uur varen voelt voor mij alsof ik er echt een paar dagen tussenuit ben geweest, pure ontspanning dus.

10-jarig bestaan Sloepenmarkt

Afgelopen jaar bestond de Sloepenmarkt alweer 10 jaar. We hebben dit groots gevierd met onze klanten en leveranciers tijdens het Lente Event in mei jl. Hier heb ik veel tijd in gestoken om dit event goed van de grond te krijgen. Van een foodtruck tot gezellige muziek en een prachtig interview van vader Henk en zoon Bart van den Berg die met trots vertelden over hun 10 jaren bij de Sloepenmarkt. Als ik hieraan terugdenk krijg ik nog steeds kippenvel! Ik ben trots dat ik voor dit mooie bedrijf mag werken!