Jeroen Wels

Ik ben Jeroen Wels en ik werk inmiddels 4,5 jaar bij de Sloepenmarkt. We werken in de werkplaats met een team van 3 medewerkers, waar ik verantwoordelijk ben voor het technisch onderhoud van de boten. Gedurende het seizoen houd ik mij het grootste gedeelte van de tijd bezig met technische controles van ingekochte en verkochte sloepen en motorboten. Dit zijn accucontroles, motorbeurten etc. Ook ondersteun ik mijn collega’s met ‘refit’ werkzaamheden en inbouwwerkzaamheden zoals een boegschroef of een track and trace systeem installeren. Tot slot doe ik aan het einde van het seizoen alle motorbeurten van de boten die de winterberging in gaan.

Passie voor techniek

Ik houd van techniek en mag hier dagelijks graag mee bezig zijn. Hiervoor werkte ik bij een verhuurbedrijf waar ik kleinere klussen deed aan boten. Dat was ook heel leuk, maar inmiddels heb ik weer zoveel meer ervaring opgedaan dat ik steeds meer technische zaken zelf kan oplossen.

Voorliefde voor watersport van huis uit mee gekregen

Ik ben zelf ook een echte watersporter, dat heb ik van mijn ouders mee gekregen. Iedere zomer ben ik samen met mijn vriendin en onze hond te vinden op het water.  Dan varen we 3 weken lang door Friesland. Uiteraard moet ook mijn boot voor die tijd wel helemaal tip top in orde zijn, dus in mijn vrije tijd steek ik daar ook nog de nodige uren in.