Inno van den Berg

Ik ben Inno van den Berg en meestal ben ik te vinden in de showroom van de Sloepenmarkt. Het verkopen van boten is mijn taak binnen dit mooie bedrijf. Daarnaast zijn er altijd wel andere zaken die binnen een watersport bedrijf “even” gedaan moeten worden. Dat maakt het ook gevarieerd. Van jongs af ben ik altijd bezig geweest in de watersport. Het water verveelt je nooit. Actief of passief: op het water word je relaxed en verzet het de zinnen.

Werken aan een goed resultaat

Het mooie binnen de Sloepenmarkt is dat we allemaal werken aan een goed resultaat voor een geslaagde verkoop. We hebben te maken met jong gebruikte sloepen, en die worden met zorg verkoopklaar gemaakt in de werkplaats. Daar zijn mijn collega’s bezig die kennis van zaken hebben. Mocht een klant aanpassingen willen laten doen aan een sloep, dan kunnen ze dat ook verzorgen.

De juiste match vinden

Als verkoper probeer ik een sloep te vinden dat bij de wensen en het vaargedrag van de klant past. Er is bij ons een breed assortiment aan sloepen en motorboten dat altijd wisselt. Uiteindelijk gaat het er om dat de klant de juiste keuze maakt bij een aankoop, en daar wil ik hen graag bij helpen.

Up/downgrade mogelijkheden

Doordat wij ook aan inruil doen, komt het voor dat we klanten hebben die hun 3e boot al bij ons gekocht hebben. Hun leefomstandigheden veranderen in de loop van de jaren en ze zijn enthousiast over het varen met hun sloep. Maar toch willen ze een schip met meer mogelijkheden, bijvoorbeeld voor langer verblijf aan boord. Wanneer de klant daarvoor bij ons terugkomt, betekent het, dat we ons werk goed gedaan hebben!