Henk van den Berg

Ik ben Henk van den Berg en met mijn zoon Bart eigenaar van de Sloepenmarkt. We zijn in 2006 gestart met de Sloepenmarkt. Toen deden we samen alles wat nodig was om de sloepenmarkt tot een succes te maken. In de loop der jaren hebben we vakbekwame mensen aangenomen om werkzaamheden te kunnen overdragen. Inmiddels ben ik 65 jaar en werk nog drie dagen bij de sloepenmarkt. Voor strategie en beleid ben ik (mede-)verantwoordelijk. Mijn dagelijks werk bestaat hoofdzakelijk uit het taxeren en het aankopen van motorboten. Dit combineer ik met het onderhouden en activeren van met name zakelijke relaties.

Enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers

Mijn huidige werkzaamheden sluiten naadloos aan op mijn ervaring en ambities om de sloepenmarkt nog beter en sterker te positioneren in de watersportbranche.
Natuurlijk ben ik daarbij enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers van de sloepenmarkt. Een zeer gedreven en saamhorige " bemanning" waarmee de sloepenmarkt zich verder kan ontwikkelen.

Dat ik met mijn zoon al mijn ervaringen in mijn werkzame leven op zo'n soepele en natuurlijke manier heb mogen delen is de gouden kroon op mijn werkzame leven. Tegen deze intrinsieke waarde kan geen anekdote tegenop!