Berend van der Molen

Mijn naam is Berend van der Molen, nu ruim 2 jaar werkzaam bij de Sloepenmmarkt. In februari 2015 ben ik begonnen in de werkplaats met het verkoop klaar maken van sloepen en motorboten om ze weer piekfijn in de showroom te kunnen presenteren. Naast de werkzaamheden in de werkplaats hield ik mij in het najaar bezig met de boten van de winterberging klanten uit het water kranen, afspuiten en stallen. In het voorjaar maak ik de boten weer vaarklaar om in het water te leggen. Sinds januari ben ik aan  het verkoopteam toegevoegd en ondersteun ik Bart en Inno in de verkoop. Daarnaast blijf ik in het voor en najaar mij bezig houden met de winterberging van de boten van onze klanten.

Hele leuke afwisselende baan

De afwisseling in de werkzaamheden en de combinatie van het werken in de verkoop met klantcontact, de werkzaamheden op de haven en in de winterberging maakt het voor mij een hele leuke baan. Het werken op een mooie professionele werkplek met een gedreven groep collega’s maakt het compleet.

Zelf ben ik ook graag op het water te vinden als bemanningslid op een wedstrijd skûtsje of tijdens vakantie of weekend weg met de boot.

Het moment dat de klanten hun boot op komen halen is altijd weer een mooi moment

Ik blijf het een mooi proces vinden om te zien hoe de boten hier binnenkomen via inkoop, inruil of bemiddeling en ze vervolgens in de werkplaats klaar worden gemaakt. Ze worden weer zo goed als nieuw in onze mooie showroom gepresenteerd. Vervolgens wordt er na een proefvaart weer van eigenaar gewisseld.